Kantoor

De aanpak van Boekhoudkantoor Van Den Plas

Boekhoudkantoor Van Den Plas staat voor een flexible, persoonlijke en accurate aanpak. We zorgen ervoor dat kleine bedrijven en eenmanszaken een full service oplossing en advies in mensentaal aangeboden krijgen.

Onze filosofie

Bij Boekhoudkantoor Van Den Plas stellen we alles in het werk om een langdurige vertrouwensrelatie op te bouwen met onze klanten. We doen dit door flexibel, persoonlijk en accuraat te werken aan de dossiers van onze klanten.

We leveren kwalitatieve full-service aan, zowel voor kleine als middelgrote ondernemingen en eenmanszaken. We doen dit door ons advies in mensentaal te formuleren en niet in technische jargon. Zo bent u steeds op de hoogte van de situatie in uw bedrijf.

We zorgen voor betaalbare en duidelijke prestatiestaten zodat u een correcte en duidelijke vergoeding betaalt.

We hebben een vaste samenwerking met revisoren, advocaten en notarissen. Zo kunnen we de full-service aanbieden waarvoor we gekend zijn.

Onze aanpak

We werken regelmatig uw boekhouding bij, zodat deze altijd up to date is. Om u op de hoogte te houden, leveren we u maandelijkse- of driemaandelijkse rapportering met omzetgrafieken. Zo weet u goed hoe uw bedrijf er voor staat.

We zorgen voor een grondige rapportering per 30/9 ter indekking van de voorafbetalingen en sociale bijdragen zelfstandigen

We hebben een professionele samenwerking met boekhoudpakket Wings en het fiscaal pakket sofisk.

In geval van vragen, zullen we deze snel en persoonlijk opvolgen.

Contacteer ons

Boekhoudkantoor Van Den Plas Walter bvba

Raymond Delbekestraat 153
2980 Zoersel

info@boekhoudkantoorvandenplas.be
T: +32 03 384 02 24
F: +32 03 384 27 13

Lid van Beroepsinstituut van Boekhouders

Boekhoudkantoor Van Den Plas is lid van het beroepsinstituut van Boekhouders. Hieronder kan u ons attest terugvinden.

erkenning instituut